čtvrtek 23. dubna 2015

Genialita zrůdy

Zkrvavené tělíčko drobného děvčátka se ve stylu dadaistických obrazů rozvalovalo po bílé podlaze. Perfektně vypočítané úhly mezi odřezanými prstíčky, dokonale symetricky narafičený trup, ladně podtržené zlámanýma nohama a završené hlavou bez obličeje detektiva děsily. Pamatoval si naprosto přesně poslední podobné vraždy, inu pachatele stále nemohl nalézt.
Svým způsobem začal netradičního umělce obdivovat, jeho díla dokázala chytit za srdce nejen sadistu, ale každého, kdo se na ně podíval. Tolik utrpení a svobody v jednom nelidském činu! Byl mu na stopě už rok, toužil ho dopadnout a dozvědět se více o pohnutkách, ale cosi mu chybělo. Něco tak bolestně viditelného… Genialita zrůdy.
Share:

3 komentáře:

  1. Tak jsem zase po dlouhé době zavítala sem a první, co vidím, je článek nazvaný Genialita zrůdy a první dvě slova "Zkrvavené tělíčko..." to už snad ani lepší být nemůže. Asi bych se měla ptát, zda-li jsem psychopat, když mě tohle dokáže nadchnout jako ještě dneska nic a to počítám i shlédnutí nejnovějších epizod Arrow a The Flash včetně ukázek z dalších epizod, co bohužel půjdou zase až za týden. Měla bych se sem vracet častěji, musím to dohnat, nebo se o to alespoň pokusit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. :) Rozhodně nejsi psychopat, lidé se rádi bojí a jsou fascinování "tím ošklivým". :) Po pravdě dohánění bych nedoporučovala, už jenom těch třicet drabble by ti za chvilku vlezlo na mozek... :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat